Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Wordt ingezet bij

◆ Anti-aging behandeling zoals hierboven beschreven.

◆ Verminderen van littekens: littekens bestaan uit littekencollageen.

◆ Grove poriën: deze worden verfijnt en verstrakt.

◆ Verminderen van pigmentatie: de donkere huidsverkleuring door zonschade, ouderdom of na puistjes worden vermindert.

◆ Op het lichaam bij bijvoorbeeld striemen of littekens.

Een antwoord op al je vragen!

  • Wat is collageen?

    Collageen is een eiwit die de huid stevig en glad houdt. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door Microneedling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld.

    Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt.

  • Wat kost een MICRONEEDLING behandeling?

    Om het resultaat na de kuur te behouden kunt u een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling nemen. Een losse behandeling kost €70 en in kuurverband per behandeling €60.