Brows

Voor jouw wenkbrauwen en wimpers zijn meerdere soorten behandelingen mogelijk! Denk hierbij aan een lashlift, wimperextensions of Hennabrows. Hier beneden kun je zien wat iedere behandeling in zal houden en kun je ook veel gestelde vragen lezen!

HENNABROWS

Heb jij ook geen tijd of zin om elke ochtend je wenkbrauwen bij te tekenen? Dan is het verven van je wenkbrauwen met henna een aanrader. Het grote voordeel van henna is dat je hiermee niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid verft. Daardoor lijken je wenkbrauwen nog voller. Je hebt gedurende 2 tot 5 weken geen wenkbrauwmake-up nodig, zoals een wenkbrauwpotlood of -poeder.

Een antwoord op al je vragen!

Brow Henna heeft als basis de pure Indiase Henna; het oorspronkelijke groene poeder. Maar om er Brow Henna van te maken, worden er kleurpigmenten aan toegevoegd. Deze pigmenten zorgen voor de bruine tinten en de houdbaarheid van de henna.

1. Brow Henna kleurt niet alleen de haartjes zoals gewone verf, maar ook de huid. Dit geeft een soort tattoo effect, waardoor wenkbrauwen veel strakker en voller ogen.

2. Dyotics Brow Henna kleurt de haartjes én de huid intenser dan gewone verf. Hierdoor kun je langer genieten van donkerder wenkbrauwen.

De henna blijft tot 14 dagen op de huid zitten en kleurt de haartjes tot wel 6 weken.

Het is onverstandig om tijdens een zwangerschap Henna Brows toe te passen. Het kan zeker geen kwaad voor het ongeboren kind, maar je moet er niet aan denken dat een zwangere vrouw een allergische reactie krijgt, waar meer kans op is al gevolg van hormonen en een hogere gevoeligheid. Bij een henna allergie moet er altijd antibiotica worden voorgeschreven, maar tijdens zwangerschap mag je dit niet gebruiken. Om diezelfde reden raden we Henna Brows ook af als een vrouw borstvoeding geeft.

Na een Henna Brow behandeling moet de zon en zonnebank gedurende 48 uur worden vermeden. Je mag dan dus niet vol in de zon met jouw vers gezette Henna Brows, maar dient deze te beschermen. Hoe handig het ook is: hennawenkbrauwen tijdens de vakantie, de eerste dagen mag er dus niet mee in de zon worden gelegen. Daarna: goed beschermen met een spf, hoewel de kleur hier wel eerder door zal vervagen.

Wanneer de huid écht heel vet is, is het niet verstandig om met wenkbrauwhenna aan de slag te gaan omdat het simpelweg niet zal pakken.